Vacatures

Over Ons

Brandbeveiliging Stiphout is in 2006  opgericht door Hans Rooijakkers, een expert op het gebied van brandbeveiliging. Hij houdt van een grapje, maar als het gaat om de veiligheid van onze klanten, neemt hij deze verantwoordelijkheid zeer serieus. Samen met een team van vakmannen en enthousiaste medewerkers staat hij iedere dag weer voor u klaar. 

 

Bij ons staat de klant centraal en houden we de lijntjes kort. Bij acute situaties en of zaken met hoge prioriteit bewijzen wij onszelf. We vinden het belangrijk om onze klanten te leren kennen en de specifieke brandveiligheidsbehoeften te begrijpen. 

 

Ons doel is om samen te werken en ervoor te zorgen dat men zich altijd veilig en beschermd voelt. We leveren hoogwaardige blusmiddelen, en onze vakmannen installeren deze snel en efficiënt. We bieden regelmatige service- en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw blusmiddelen altijd operationeel zijn en voldoen aan de gestelde eisen van de verzekeraar.

 

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor uw brandbeveiligingsbehoeften, neem dan contact met ons op. We helpen u graag!


Wie wa wie zijn wij, Brand Beveiliging Stiphout op een rij

 

Hans Rooijakkers

De grote baas. Oftewel; Heeft de overall aan bij

Brand-Beveiliging-Stiphout!

 

Rianne Rooijakkers

Onze spin in het web. Regelt alles achter de schermen en zorgt ervoor dat de overallen gewassen worden!

Mart Rooijakkers

Mag de overall van Hans na een tijdje overnemen 😉!

 

Tinie Senders

De verdediger van brandveiligheid en is brand altijd een stap voor!

Peter van Houtert

Zorgt er voor dat brandjes geblust kunnen worden!

Tijn Rooijakkers

Manusje van alles! 

                                 Anke Rooijakkers

                              Personeelspuzzelaar!