Vacatures

Onze Diensten

 

Wij bieden onderhouds- en inspectiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw brandbeveiligingssystemen altijd operationeel en up-to-date zijn. Wij werken volgens de wettelijke voorschriften en zorgen voor een volledige rapportage van onze werkzaamheden. De klant staat bij ons centraal, dat onderscheid ons van andere bedrijven in de brandbeveiligingsbranche! Onder het genot van een lekker kopje koffie kijken we met de klant naar de wensen en behoeften en spelen daar op in. 

 

Onze diensten:

 

  1. Advies: Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te adviseren over alle aspecten van brandbeveiliging. Of u nu vragen heeft over het installeren van brandbeveiligingssystemen of over het opstellen van een noodplan, wij staan altijd klaar om u te helpen.
  2. Installatie: Heeft u een nieuw pand of wilt u graag nieuwe blusmiddelen en brandbeveiligingssystemen geïnstalleerd hebben? Wij zorgen dat dit van A tot Z voor u geregeld wordt. 
  3. Inspectie- en onderhoud: Om ervoor te zorgen dat uw blusmiddelen en brandbeveiligingssystemen altijd up to date zijn, bieden wij regelmatige inspectie- en onderhoudsdiensten aan. Onze vakmannen voeren uitgebreide inspecties uit en bieden onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd in topconditie zijn.

 

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te beschermen tegen brandgevaar!